Een beetje laat maar daarvoor ben ik dan ook ambtenaar geworden hé smiley

Kadetten U 15:

Jools BULTINCK (-40 kg)
Jools wint haar eerste wedstrijd bij de kadetten met een prachtige ippon. In de tweede kamp moet ze slechts de duimen leggen in de golden score, dit na 4 minuten. M.a.w., Jools heeft 7 minuten stand gehouden. In de herkansing is Jools kansloos tegen een zeer sterke tegenstander. Een zeer mooi toernooi voor Jools.

Chinouck MALFAIT (-50 kg)
Zij komt uit in een poule van 5. Chinouck wint haar eerste kamp maar verliest de tweede tegen de later winnares. Haar derde en vierde kamp wint Chinouck met zilver als mooi resultaat. Chinouck toonde veel karakter en inzet. Proficiat.

Youri DECLERCK (-42 kg)
Youri verliest zijn eerste kamp. Hij gaat door naar de herkansing doch kan deze niet winnen. Youri deed zijn best maar is eigenlijk te licht voor deze categorie. Hij mag zeker tevreden zijn over zijn inzet.

Matthias GOETHALS (-42 kg)
Hij wint drie kampen opeenvolgend en gaat door naar de finale. In de finale verliest hij tegen een betere tegenstander. Een mooi en goed resultaat voor Matthias, zilver.

Benjamin DEMEULENAERE (-42 kg)
Benjamin verliest zijn eerste kamp met houdgreep. Hij krijgt een herkansing en wint. In de tweede herkansing verliest Benjamin. Hij heeft zich goed herpakt doch wordt niet beloond met een medaille.

Remi WYNTHEIN (-52 kg)
Hij verliest zijn eerste wedstrijd en krijgt jammer genoeg geen herkansing.

Beloften U18

Heline DEMEULENAERE
Zij verliest haar eerste kamp. In de herkansing wint zij mooi van een zwarte gordel. Vervolgens moet zij voor brons tegen haar zuster en verliest. Een mooi afgelegd parcours van Heline.

Emilien DEMEULENAERE
Zij wint haar eerste wedstrijd vlot. De tweede kamp wordt verloren waardoor zij dient te kampen voor brons. Deze kamp wordt gewonnen en Emilien gaat naar huis met de bronzen medaille.

Zoë DESMET (-70 kg)
In de -70 kg zijn er geen deelnemers. Zoë doet mee in de +70 kg, dit een poule van drie. Zoë wint tweemaal overtuigd en gaat naar huis met de gouden medaille.

Dwight MALFAIT (-55 kg)
Hij start goed en wint zijn eerste wedstrijd. Ook zijn tweede kamp wordt gewonnen waardoor Dwight naar de finale gaat. Daar verliest hij tegen een sterke tegenstander. Een mooie verdiende tweede plaats voor Dwight.

Wannes DE VOOGT (-66 kg)
Wannes wint zijn eerste wedstrijd doch de tweede wordt verloren. In de herkansing verliest Wannes terug waardoor geen medaille. Jammer voor Wannes.

Runar VANGHELUWE (-66 kg)
Hij verliest zijn eerset kamp. In de herkansing terug een goede inzet maar geen winst. Ook geen medaille voor Runar.

Junioren u21

Robin GOETHALS:
Hij dient te kampen in een best of three. Robin wint tweemaal overtuigd en sleept zo een gouden medaille mee naar huis.

Ruben DESMET (-100 kg)
Hij komt uit in een poule van vier. Ruben is goed op dreef en wint zijn eerste wedstrijd. Jammer genoeg verliest hij tegen de twee senioren in zijn gezelschap. Goed gewerkt van Ruben en een mooie derde plaats.

Een zeer mooi resultaat en JC EERNEGEM stond er terug.

Ter info: volgend weekend gaat te IEPER het Provinciaal Kampioenschap door. Supporters MEER DAN WELKOM….