Dit weekend gingen onze allerjongsten judoka’s in actie te HOUTHULST.

Hier de resultaten:

* U13:

Djilla: poule van drie, eerste kamp verloren doch de tweede kamp gewonnen met een mooie ippon.

Vic: komt uit in een poule van vier. Voor zin eerste optreden kan hij jammer genoeg niet scoren en verliest zijn kampen. Toch een zeer goede inzet van Vic.

Elodie: poule van twee. Jammer genoeg twee maal verloren nochtans veel aangevallen. Zeer goede inzet.

Xian: poule van vier. Bij zijn eerste aantreden verliest hij drie kampen doch zeer goed zijn best gedaan.

U11:

Bente: éénmaal gewonnen en twee maal verloren. Toch goed gewerkt Bente.

Robin: poule van vier. Hij wint zijn eerste kamp, verliest dan twee maal. Robin probeerde vele technieken uit (te veel), maar goed geprobeerd.

Lotte: poule van drie. Zeer veel inzet van Lotte en goede wil. Jammer genoeg kan ze geen winst meepikken.

Jules: poule van drie. Wint twee maal tegen een sterke tegenstander. Proficiat Jules.

Thibo: poule van vier. Zijn gewonnen kamp is met een zeer mooie ippon. Hij verliest beide ander kampen doch goed gewerkt.

Amber: poule van twee, best of three. Zij wint twee maal de kamp, dit voor haar eerste optreden. Proficiat Amber.

U9:

Lore: poule van vier. Zij kampt ook voor de eerste maal alsook was zij jongste van de bende. Tegenstanders waren nog te sterk voor haar doch een ervaring rijker. Proficiat Lore.

Felien: poule van drie. Ook voor Felien haar eerste optreden in wedstrijden. Zij verliest twee maal doch kan toch elke keer een score maken. Goed gewerkt en proficiat.

Kobe: ook een poule van drie en ook zijn eerste optreden. Hij doet zeer goed zijn beste en verweert zich enorm. Jammer voor hem wordt zijn inzet niet beloond. Een dikke proficiat voor de inzet.

Voor de nieuwkomertjes die voor de eerste maal meegedaan hebben aan een wedstrijd, een DIKKE PROFICIAT. Volgende keer gaat dit zeker beter.

Didier.

PS:

de sfeer zat goed, getuige deze foto’s